The Voice of Holland – The Knockouts

Vanavond was de uitzending van mijn performance in The Knockouts van The Voice of Holland. Helaas was dit mijn laatste optreden in het programma en komt er een einde aan dit avontuur. Maar, ik ben erg tevreden over wat ik heb laten zien en kijk uit naar het volgende avontuur! Ik wilde in The Voice of Holland laten zien dat ik een veelzijdige zangeres ben die meerdere stijlen beheerst en volgens mij is dat gelukt! Ik hoop in de toekomst nog veel meer van mezelf te kunnen laten horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>