Update

Het is even geleden dat ik hier wat schreef, maar ik heb in de tussentijd niet stil gezeten. Ik heb de afgelopen maanden allerlei leuke dingen gedaan: leuke optredens, gastlessen en workshops op scholen, nog meer leuke optredens! Ik deed onder andere een gastles op de Bloemcampschool in Wassenaar, waar TVOH collega Daniel Kist een cursus gaf. Superleuk om weer even met Daniel samen te werken! En daarnaast ook hele leuke en enthousiaste kids! Ik deed een optreden in het Zuiderzeemuseum, een aantal besloten optredens, een aantal optredens waarbij ik incognito was als Agnetha van ABBA en onlangs een optreden met het Katwijks mannenkoor Jubilate. Dat was ook zeker een hoogtepunt! Ik zong met ruim 180 mannen, onder begeleiding van een fantastisch orkest! Ik vond het prachtig :-). En het publiek gelukkig ook. Van deze hoogtepunten van de afgelopen maanden ga ik natuurlijk ook media op mijn website plaatsen! (ben er mee bezig, as we speak)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>