The Voice of Holland – een week later

Wow….wat is er een hoop op me af gekomen de afgelopen week. Vorige week vrijdag moest ik helaas The Voice of Holland verlaten. Sindsdien heb ik ontzettend veel leuke en lieve berichten gekregen op Facebook, Twitter en Instagram van wildvreemden die mij een hart onder de riem wilden steken. Fantastisch om te horen dat ik mensen geraakt heb met mijn stem en ontzettend bedankt voor jullie steun! Dat mensen die ik niet ken de moeite nemen om mij online op te zoeken en mij een persoonlijk bericht te sturen vind ik echt hartverwarmend! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>