ZANGERES

Ik ben als zangeres te boeken voor allerlei verschillende stijlen, samenstellingen en gelegenheden. Ik zing allround repertoire, zowel klassiek, musical, kleinkunst, pop en jazz en studeer nummers in op aanvraag. Dat doe ik bijvoorbeeld solo, met een aantal collega zangers of als solist bij een orkest of koor. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. Bekijk hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden en neem vooral even contact op voor meer informatie of om even te overleggen over de opties!

SOLO

Als solozangeres, met een orkestband, pianist of gitarist. Voor verschillende gelegenheden, variërend van een intieme setting tot een feest, of juist bij persoonlijke gebeurtenissen zoals een bruiloft of een afscheid.

Ik heb een uitgebreid en veelzijdig repertoire dat meerder muziekstijlen beslaat en ik studeer op aanvraag ook persoonlijk gekozen muziek in. 

SOLO

BIJ EEN KOOR/ORKEST

Ben je als koor of orkest op zoek naar een solist die een mooie aanvulling vormt op jullie concert? Ik kom graag langs om met gezamenlijk gezongen nummers en solo’s mee te werken aan een prachtig concert! Ik zing zowel klassieke als lichte muziek en studeer natuurlijk de door het koor gekozen muziek in. 

Koren waarmee ik tot nu toe heb opgetreden zijn onder andere: WKV Musica, Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate, Christelijk Mannenkoor De Lofstem en gemengd koor Songs For You. 

& KOOR

MET COLLEGA’S

Samen met andere zangers. Wij maken van bekende en populaire nummers onze eigen, meerstemmige versies voor verschillende gelegenheden en in verschillende stijlen. Ook een kerstrepertoire is een mogelijkheid.

& FRIENDS