Ik ben als zangeres te boeken voor allerlei verschillende stijlen, samenstellingen en gelegenheden. Ik zing zowel klassiek, musical, kleinkunst, pop en jazz en studeer nummers in op aanvraag. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. Bekijk hieronder een kleine selectie van de mogelijkheden en neem vooral even contact op voor meer informatie of om even te overleggen over de opties!

SOLOZANGERES

Als solozangeres, met een orkestband, pianist of gitarist. Voor verschillende gelegenheden, variërend van een intieme setting tot een feest, of juist bij persoonlijke gebeurtenissen zoals een bruiloft of een afscheid.

BIJ EEN KOOR OF ORKEST

Ben je als koor of orkest op zoek naar een solist die een mooie aanvulling vormt op jullie concert? Ik kom graag langs om met gezamenlijk gezongen nummers en solo’s mee te werken aan een prachtig concert! Ik zing zowel klassieke als lichte muziek, dus er is van alles mogelijk.

MET COLLEGA’S

Samen met andere zangers. Wij maken van bekende en populaire nummers onze eigen, meerstemmige versies voor verschillende gelegenheden en in verschillende stijlen. Ook een kerstrepertoire is een mogelijkheid.