Uit! aan het Marktplein

In augustus heb ik samen met Hans Laduc opgetreden tijdens het muziekfestival Muziek aan de Middenweg in Middenbeemster. We hebben die dag de publieksprijs gewonnen en zijn dus uitgenodigd voor een tweede optreden op zondag 27 september a.s.

Hans en Sanne vertolken songs van b.v. Eva Cassidy, Claudia de Breij, Adele op hun eigen speciale manier. Daardoor zijn de optredens altijd verrassend en blijft deze muziek je raken. Muziek die je uitnodigt even alles los te laten, te genieten van het moment en te ervaren hoe puur muziek kan zijn.

NHD schreef op 17 augustus 2015 over ons optreden tijdens Muziek aan de Middenweg:

“[…] “Zij kan wel zingen zeg!” is het algemene oordeel van de luisteraars. Inderdaad heeft Mallant een heerlijke, warme klank en legt ze veel gevoel in de liederen van onder andere Dolly Parton en Leonard Cohen.”

Voor meer informatie, zie https://www.facebook.com/uitaanhetmarktplein

Tot dan!!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.