Christmas songs – my guilty pleasure!

Vanavond treed ik samen met mijn vriendinnetje en collega zangeres Lisa op met ons eigen kerstprogramma. Dit is voor mij een absolute guilty pleasure: ik ben GEK op kerstnummers.
Zodra het enigszins kerstig begint te worden (donkere avonden, lichtjes op straat, de eerste kerstliedjes op de radio) gaat bij mij thuis de kerstmuziek aan. Mijn favoriet: alles van Bing Crosby (incl de Andrew Sisters)… LOVE IT! Ik word er echt ontzettend vrolijk van.

In ons eigen kerstprogramma komen de leukste kerstsongs voorbij: Winter Wonderland, Rudolph, Santa Baby, Jingle Bells en vele anderen. We hebben de meeste songs een jazzy tintje gegeven en er zelfs nog choreo bij gemaakt. Dat wordt genieten!! (in ieder geval voor ons ;-)). En ja….we hebben ook kerstmutsen gekocht!